Home

Wij zijn officieel dealer van Annie Sloan Chalk Paint™

Bestel online:

Houtstraat 17

5911 JB Venlo

The Netherlands

Profiteer van de veelzijdige mogelijkheden van Chalk Paint

Ondanks dat Annie Sloan haar Chalk Paint oorspronkelijk voor meubelstukken ontwikkelde, kan de verf op ontzettend veel andere creatieve manieren worden gebruikt.

In de tuin – Je kunt Chalk Paint gebruiken op buitenmuren, tuinmeubelen (helaas niet op teak), metaal, beton, mat plastic en zelfs op terracotta. De verf een dag laten drogen en uitharden, en met een vochtige doek afnemen voordat de verf aan regen wordt blootgesteld. Was aanbrengen is niet nodig.

Muren – Breng Chalk Paint aan met een roller of een grote kwast voor extra textuur. Je kunt dan was aanbrengen of het zo laten – muren in slaapkamers zijn prachtig met de zachte, matte afwerking zonder was.

Metaal – Je kunt direct over allerlei ijzerwaren en metalen heen verven. Chalk Paint kan oude koperen en andere metalen objecten en accessoires nieuw leven inblazen en zelfs roest bedekken of het roestproces vertragen.

Vloeren – Chalk Paint kan oude betonnen en houten vloeren transformeren, ook als ze gevernist zijn. Breng eerst twee of drie lagen Chalk Paint aan en vervolgens Annie Sloan Lacquer met een roller voor een duurzame afwerking.

Keukenkastjes – Je kunt prachtige resultaten bereiken met Chalk Paint op en in je keukenkastjes. Breng ten minste twee lagen verf aan, gevolgd door twee of drie lagen Annie Sloan Soft Wax om het af te werken en te beschermen. Eenvoudiger kan niet.

© 2012 - 2021 Freddy's Imaginarium & Art Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel